Подай ръка -
да я стопля аз мога!
Вдигни очи -
ще поема от твойта тревога!
Не вярваш -
или просто не ме забеляза!
Погледна ме -
отмина и нищо не каза!
Замръзнах -
на пътя поглед свела.
И тръгнах -
самотата с мене повела...
© Мария Todos los derechos reservados