Dec 17, 2009, 10:12 AM

Със самотата 

  Poetry » Love
640 0 9

Подай ръка -

да я стопля аз мога!

Вдигни очи -

ще поема от твойта тревога!

 

Не вярваш -

или просто не ме забеляза!

Погледна ме -

отмина и нищо не каза!

 

Замръзнах -

на пътя  поглед свела.

И тръгнах -

самотата с мене повела...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??