Ах, ти, тайнствено момче,
събуди в мен чаровно любопитство.
Зад твоята скрита самоличност,
усещам аз една много интересна личност.
Какво ли се крие зад тази анонимност?
Арогантност или невинност...
Внушаваш респект и предизвикваш в мен уважение,
защото, мисля, си човек с положение.
Представям си те с коси, леко посребрели.
Навярно имал си и лоши недели.
С усмивка блага, поглед закачлив
може би си и малко ревнив.
Животът с невидима четка на художник велик,
твоите черти е променял всеки миг.
Но духът ти е останал, вярвам, несломим.
А и кавалер си - виждам - и романтик непоправим.
Готов си винаги за нови приключения.
Какви ли са били твойте любовни вдъхновения.
Ти ценител си на женска красота,
но знам, че търсиш в жената и не само това.
За теб е важно и какво струи от нейната душа.
Успее ли да докосне твоето сърце
с нещо различно и нетипично,
спечелва те като приятел, съвсем не безразлично.
Една жена с тайнствени черти
младежкото успя в теб да събуди
и кръвта във вените сега кипи.
Няма веч самота в твоите дни.
Очите ти сияят,
мислите блуждаят,
а сърцето лудо бие и трепти.
Кой ли от това бедствие ще го спаси?
Но ти се чустваш тъй добре
и никой твоя блян не може да спре.
Това е то, ти си влюбено момче.
Затова пожелавам ти най-искрено, от все сърце
една красива и страстна любов!!!
Разбираш, че животът не винаги е суров.
Запази винаги в себе си този младежки дух.
А сега съм цялата в слух
и очаквам с нетърпение
твоето сърдечно откровение.
© Стами Todos los derechos reservados