10 jun 2009, 22:14

Талантът е перце 

  Poesía » Otra
1777 2 23

 

Талантът на поета е перце,

изгубено във въздух от кристали,

а думите му пречат със ръце

на вятъра да бъде равно.

 

То пази спомена за птица

с криле разперени безкрайно,

описваща спирала от осмици

без сянка, за да бъде тайна.

 

 

И Силата ми казва да рискувам;

Променящият себе си е вечен.

С перото да не пиша. - Да рисувам!

Началото и краят са далече...

 

                                    06.01.2009

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??