23 feb 2021, 19:48

Танцува ми се 

  Poesía » De amor
242 0 0

Заглеждат ме, мъжете на бара.

Лиги точат, но от лудостта ми очи отместват.

Не се вълнувам.  Само ти можеш да угасиш пожара.

 

Кръвта в мен пулсира. Танцува

с  музикантите.  И на улицата, между колите паркирани.

Танцувам. Без да мисля за теб и дали съм те  имала.

 

Но ти с лудостта ми се смесваш. Пускаш  хвърчило в небето.

Събираш  ме в шепа. И ми даваш думи, с които да пиша,

стихове, които пак ще бъдат пълни с клишета.

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??