Заглеждат ме, мъжете на бара.
Лиги точат, но от лудостта ми очи отместват.
Не се вълнувам. Само ти можеш да угасиш пожара.
Кръвта в мен пулсира. Танцува
с музикантите. И на улицата, между колите паркирани.
Танцувам. Без да мисля за теб и дали съм те имала.
Но ти с лудостта ми се смесваш. Пускаш хвърчило в небето.
Събираш ме в шепа. И ми даваш думи, с които да пиша,
стихове, които пак ще бъдат пълни с клишета.
© Ирен All rights reserved.