Татуирах си револвер на рамото,
Но не мога да стрелям с него.
Татуирах си сърце на гърдите,
Но то отказва да тупти.
Стискам с две ръце чашата,
И не гледам как в нея капят сълзи.
Нося бомбе и черни очила,
Никой не може да ме познае,
Нося болка и черна тъга,
Никой не трябва да знае.
Татуирах си лък и стрела,
Но не мога да стрелям с тях.
Татуирах си обич, сила, красота,
Но никой не може да ги види.
А чашата е пълна с много печал,
И твърде малко уиски.
© Ваня Накова Todos los derechos reservados
И ми хареса много