Aug 20, 2016, 7:17 PM

Татуировка 

  Poetry » Other
1092 1 6

Татуирах си револвер на рамото,

Но не мога да стрелям с него.

Татуирах си сърце на гърдите,

Но то отказва да тупти.

Стискам с две ръце чашата,

И не гледам как в нея капят сълзи.

 

Нося бомбе и черни очила,

Никой не може да ме познае,

Нося болка и черна тъга,

Никой не трябва да знае.

 

Татуирах си лък и стрела,

Но не мога да стрелям с тях.

Татуирах си обич, сила, красота,

Но никой не може да ги види.

А чашата е пълна с много печал,

И твърде малко уиски.

© Ваня Накова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??