22 mar 2008, 18:53

телефонно 

  Poesía » Otra
704 0 13
 

Островърхо настъпи моментът

да съм днес ослепяла от спомени,

„телефонно" да вярвам във теб

и да стихвам след всяко „свободно"...

 

 

Презареждам ранените истини -

те ми светят в очите - от упор.

Избледнели прашинки в съдбите ни

днес във мене тежат като укор.

 

 

Вкочанена тревога се ражда

във ума ми, в душата ми, в мен.

И почти телефонно ти казвам:

„Здравей!"  И почти...  "Добър ден!"

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??