25 jun 2020, 16:01

Теменужки 

  Poesía » Otra
511 1 5

Толкоз много теменужки,

ширнат пътят ме зове.

Теменужки, теменужки,

де ли, ще ме отведе?

 

Толкоз нежни теменужки,

синьо, синичко море.

Теменужки, теменужки,

де съм тръгнал тъй? Къде?

 

Толкоз сини теменужки,

синьо, синичко море!

Теменужки, теменужки,

вие знаете къде!

 

 

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??