Jun 25, 2020, 4:01 PM

Теменужки 

  Poetry » Other
509 1 5

Толкоз много теменужки,

ширнат пътят ме зове.

Теменужки, теменужки,

де ли, ще ме отведе?

 

Толкоз нежни теменужки,

синьо, синичко море.

Теменужки, теменужки,

де съм тръгнал тъй? Къде?

 

Толкоз сини теменужки,

синьо, синичко море!

Теменужки, теменужки,

вие знаете къде!

 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??