25.06.2020 г., 16:01 ч.

Теменужки 

  Поезия » Друга
499 1 5

Толкоз много теменужки,

ширнат пътят ме зове.

Теменужки, теменужки,

де ли, ще ме отведе?

 

Толкоз нежни теменужки,

синьо, синичко море.

Теменужки, теменужки,

де съм тръгнал тъй? Къде?

 

Толкоз сини теменужки,

синьо, синичко море!

Теменужки, теменужки,

вие знаете къде!

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??