7 nov 2017, 18:01

Ти 

  Poesía » De amor
427 1 2

Ти беше моята нова тръпка,

една гордо извървяна стъпка!

Ти беше моето вдъхновение,

влюбих се в теб и се намирах

в друго измерение!

 

Ти беше смисълът на моя ден,

от теб бях хваната като в плен.

Ти ме даряваше с усмивка,

правеше ме голяма щастливка!

 

Ти ме караше да мечтая,

смятах, че съм намерила Рая..

Ти ми взе сърцето, заради теб

летях високо в небето!

 

Ти ме разби на парченца,

ти ми отрови душата!

Ти ме съсипа, сякаш в 

чашата от която пия

отрова ми сипа!

 

Ти накара да плачат очите ми,

заради теб бяха неутешими

сълзите ми!

Ти превърна в Ад, моите нощи 

и дни...

Ти ме научи, че не се дарява любов

на хора без души!!!

© Виктория Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??