29 mar 2009, 15:08

Ти цялата 

  Poesía » De amor
563 0 5

си щастие.

Целувката на очите,

погледът на устните,

непонятният танц на радостта,

пленен за момент от сълза-огледало -

всичко ликува.

Ти цялата си щастие.

Дори когато правиш досадната грешка

и потъваш без дъх в моя поглед,

който те кара да вярваш,

че нямаш право на вяра

при толкова много нещастни -

това е само за миг.

Сетне идва забравата

и отново си

цялата

Щастие.

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??