27 jul 2017, 23:40

Тишините имат срок на годност 

  Poesía » Otra
477 4 13

Този ден му е писано да бъде дъждовен.

Ту се смее, ту плаче… нарочно.

Вади спомен усмихнат, после виновност

за непоставена точка.

Този дъжд е орисан да измие скръбта,

да говори със нас старомодно.

Този дъжд е призван да руши тишина!

Тишините, също имат срок на годност!

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??