Този ден му е писано да бъде дъждовен.
Ту се смее, ту плаче… нарочно.
Вади спомен усмихнат, после виновност
за непоставена точка.
Този дъжд е орисан да измие скръбта,
да говори със нас старомодно.
Този дъжд е призван да руши тишина!
Тишините, също имат срок на годност!
© Ирен All rights reserved.