8 jun 2012, 13:42

Точки 

  Poesía » Otra
644 1 3

Как да мълча, научи ме...

Ще скрия цялата болка.

Ще я усмихна, напия...

Ще я представя в плеяда

от ненараняващи мимики!

Ще я превърна в усмивки.

 

Как да се смея – кажи ми?

Ровя из твойте пътеки,

ровя из моите спомени,

някои - леко изгубени,

други – завинаги минали,

търсейки общите полюси.

 

Как да пропея – стресни ме!

С нещо съвсем неприемливо.

Дай ми забравени минуси.

Нещо отдавна нечетено.

Нещо, забравено в крачка.

Стара любима играчка...

 

Хората просто сме успоредни.

Никога не се пресичаме.

Търсим допирните точки

 

и намираме

.....

точки

 

И тичаме!

......

точки

 

И тренираме!

......

точки

......

точки

......

с многоточие за несбъднато бъдеще.

 

 

© Ксения Соболева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??