29 may 2012, 21:46

Толкова си приличате 

  Poesía » De amor
851 0 11

Толкова си приличате - той като теб е смугъл

и във костюм се облича само във краен случай,

пуши по малко, рядко и гръмогласно се смее,

пази си във тетрадка стиховете за „нея”

(казва, че била минало - вярвам ти, му отвръщам)

и не разбира от кино, но в киното ме прегръща,

нравът – по-скоро нервен, сънищата - спокойни,

хобитата – умерени, бърбъните му - двойни

и като теб се целува – плътно и настойчиво,

понякога ме ревнува, но ревността прикрива

с реплика иронична - знае ги тия игри...

Толкова си приличате.

Само че не си ти.

 

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??