29.05.2012 г., 21:46 ч.

Толкова си приличате 

  Поезия » Любовна
849 0 11

Толкова си приличате - той като теб е смугъл

и във костюм се облича само във краен случай,

пуши по малко, рядко и гръмогласно се смее,

пази си във тетрадка стиховете за „нея”

(казва, че била минало - вярвам ти, му отвръщам)

и не разбира от кино, но в киното ме прегръща,

нравът – по-скоро нервен, сънищата - спокойни,

хобитата – умерени, бърбъните му - двойни

и като теб се целува – плътно и настойчиво,

понякога ме ревнува, но ревността прикрива

с реплика иронична - знае ги тия игри...

Толкова си приличате.

Само че не си ти.

 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??