Толкова си приличате - той като теб е смугъл
и във костюм се облича само във краен случай,
пуши по малко, рядко и гръмогласно се смее,
пази си във тетрадка стиховете за „нея”
(казва, че била минало - вярвам ти, му отвръщам)
и не разбира от кино, но в киното ме прегръща,
нравът – по-скоро нервен, сънищата - спокойни,
хобитата – умерени, бърбъните му - двойни
и като теб се целува – плътно и настойчиво,
понякога ме ревнува, но ревността прикрива
с реплика иронична - знае ги тия игри...
Толкова си приличате.
Само че не си ти.
© Ели All rights reserved.
Браво!