15 feb 2012, 20:34

Тя - Любовта 

  Poesía » Versos blancos
749 0 3

ТЯ – ЛЮБОВТА

 

В ясен, слънчев ден

и под нежната Луна -

всеки да е запленен

от омаята на Любовта…



© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??