15.02.2012 г., 20:34 ч.

Тя - Любовта 

  Поезия » Бели стихове
739 0 3

ТЯ – ЛЮБОВТА

 

В ясен, слънчев ден

и под нежната Луна -

всеки да е запленен

от омаята на Любовта…



© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??