Feb 15, 2012, 8:34 PM

Тя - Любовта 

  Poetry » White poetry
747 0 3

ТЯ – ЛЮБОВТА

 

В ясен, слънчев ден

и под нежната Луна -

всеки да е запленен

от омаята на Любовта…



© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??