Мистерия далечна...!?
Във огледалото се вижда.
Напомня ти за твоят свят.
Светът на мрачната надежда!?
Където в тъмнината на деня...
Където в сянката на здрача?
Отнемат ти едничката любов.
Любов към нашата планета...!
-А злобата за власт лъмти...
Намира пътища да го постигне!
И вкопчи ли се в нея тя...,
не можеш нивга я изгони...!
Къде отиде добрината?
Къде са нашите сърца?
Защо си учим и децата!?
Да вярват във лъжа ?
Че лъжата струва всичко...
Че лъжата е пари!
Пари който те издигат!?
В ерархията на грешните
души!
© Ангел Todos los derechos reservados
Но сутрин като отивам на работа виждам кървави улици и се питам защо?
А тази кръв е от нашите деца.Боли ме!Поздрав от сърце!!!