28 oct 2011, 21:08

Тъгата-паяк 

  Poesía » Filosófica
704 0 12

 

 

 

           ТЪГАТА-ПАЯК

 

 

Разнежи се мигът ми до сълза,

пробила бронята на  "аз не плача".

Тъгата-паяк бързо допълзя,

обви деня, избистрен до прозрачност.

 

 

Почукваше въпросът ослепял

с бастунче по тревожната ми мисъл:

- Защо, когато всичко ти си дал,

надеждата е спомен недописан?

 

© Мария Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??