28 окт. 2011 г., 21:08

Тъгата-паяк 

  Поэзия » Философская
703 0 12

 

 

 

           ТЪГАТА-ПАЯК

 

 

Разнежи се мигът ми до сълза,

пробила бронята на  "аз не плача".

Тъгата-паяк бързо допълзя,

обви деня, избистрен до прозрачност.

 

 

Почукваше въпросът ослепял

с бастунче по тревожната ми мисъл:

- Защо, когато всичко ти си дал,

надеждата е спомен недописан?

 

© Мария Панайотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??