28.10.2011 г., 21:08 ч.

Тъгата-паяк 

  Поезия » Философска
701 0 12

 

 

 

           ТЪГАТА-ПАЯК

 

 

Разнежи се мигът ми до сълза,

пробила бронята на  "аз не плача".

Тъгата-паяк бързо допълзя,

обви деня, избистрен до прозрачност.

 

 

Почукваше въпросът ослепял

с бастунче по тревожната ми мисъл:

- Защо, когато всичко ти си дал,

надеждата е спомен недописан?

 

© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??