20 mar 2014, 20:37

Усещам любовта 

  Poesía » De amor
577 0 6

Усещам как се движи любовта.
Вихърът спиралoвидно се издига.
Енергията пренасища реалността.
С всеки тласък нежно потенцира.
Целувка, ласка, миг огромен.
Усещаме отново младостта си.
Изригва нова, стон и спомен.
Отново съм във същността си...

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??