Mar 20, 2014, 8:37 PM

Усещам любовта 

  Poetry » Love
578 0 6

Усещам как се движи любовта.
Вихърът спиралoвидно се издига.
Енергията пренасища реалността.
С всеки тласък нежно потенцира.
Целувка, ласка, миг огромен.
Усещаме отново младостта си.
Изригва нова, стон и спомен.
Отново съм във същността си...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??