20.03.2014 г., 20:37 ч.

Усещам любовта 

  Поезия » Любовна
576 0 6

Усещам как се движи любовта.
Вихърът спиралoвидно се издига.
Енергията пренасища реалността.
С всеки тласък нежно потенцира.
Целувка, ласка, миг огромен.
Усещаме отново младостта си.
Изригва нова, стон и спомен.
Отново съм във същността си...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??