25 jul 2009, 11:31

Усещане 

  Poesía » De amor
836 0 32

Случайно усетих

плахия полъх
на нежния бриз

от морето,
с наслада очите

бавно притворих,
погали дори

и лицето.
По устните мина,

докосна устата -
гърдите

с ласка греховна,
палаво стигна

чак до бедрата,
предизвика

миг безтегловност.
Замина си тихо,

както пристигна,
соления дъх

ми остави,
някъде в мене

болка изригна...
Най-нежния бриз

не забравих.

 

 


© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??