18 feb 2018, 18:59

Утеха 

  Poesía
458 0 0

Ръка протягам и усещам,

нечия ръка в нощта.

Ръка протягам и се сещам,

че в нощта не съм сама.

 

Там е миналото време,

което в спомени теши,

че духът ми уморен е 

от измами и лъжи.

 

Там са дните ми щастливи.

Там е пролетният аромат.

Там звездите са красиви.

Там е целият ми свят.

 

Ръка протягам и се сещам ,

че в нощта не съм сама .

Ръката ми ръката среща- 

 опората на отминалите дни.

 

 

© Мария Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??