24 ene 2010, 17:22

Утро 

  Poesía
913 0 10


Утро

 

Палаво момиче -

изгрев русокос.

Утрото осъмва 

с някакъв въпрос.

Весели врабчета

скачат по снега

и във смях заключват

нечия тъга. 

 

 

Зад стъклото изгрев -

твоите очи.

Аз ли съм момичето... -

изгревът мълчи.

Вижда ли във мене

своя залез бял... 

 

Днес денят ми почва

с изгрев засиял...

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??