24 янв. 2010 г., 17:22

Утро 

  Поэзия
911 0 10


Утро

 

Палаво момиче -

изгрев русокос.

Утрото осъмва 

с някакъв въпрос.

Весели врабчета

скачат по снега

и във смях заключват

нечия тъга. 

 

 

Зад стъклото изгрев -

твоите очи.

Аз ли съм момичето... -

изгревът мълчи.

Вижда ли във мене

своя залез бял... 

 

Днес денят ми почва

с изгрев засиял...

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??