15 jul 2008, 23:50

В Ада смокините са бели 

  Poesía
560 0 4
В Ада смокините са бели,

а въжетата - сатенени.

И дъхът ти струна е, опъната.

По нея гарванът

клавирно точи перата си.

 

Адът са рани,

със смях и мед захаросани.

С тях опиват се лудите. В пирове.

А онези, зрящите,

които касапски пробождат

душата и вярата,

са по-слепи от слепите.

 

Нямам място да дишам.

Само огньове,

от вода и добрина запалени.

© Ана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??