Булото живота носи...
Булото на грях и самота!
Надеждата тя вече стана просяк!?
А любовта превърна се в игра.
Усмивката... Тя истинската...
Усмивки другиму дарява.
Не хихон, подигравки, злъч...
Тя истински душата облекчава.
Ех свят, тъй тъжен и самотен...
Отписал вярата и любовта!?
Нашепва че трябва да се случи
единствената да... Самата тя.
А времето то спря вече да лекува!?
Отдавна спря да защитава нас...
Превърна тъжното във слава!?
И невинното във грях.
© Ангел Todos los derechos reservados
А любовта превърна се в игра.
Поздравления, приятелю! Както написа Владислав..... Има много истина в твоите стихове! Хареса ми!