23 dic 2009, 12:20

*** (В килията на свойта самота... 

  Poesía » Otra
1690 0 4

 

В килията на свойта самота,

осъден на дълга раздяла,

аз дните си без теб броя

и ги зачерквам в календара.

 

Загледан в късчето небе,

процеждащо се  през решетките,

разкайвам се за свойте грехове,

с живота си разчиствам сметките.

 

А нощем тихичко тунел копая,

надеждата е още жива в мен,

към свободата се стремя, но зная,

че пак ще съм затворник някой ден.

 

 

© Виктор Горов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??