23 oct 2014, 17:57

В отговор да кажа 

  Poesía » De amor
337 0 0

Какво да кажа аз не знам!?

Когато казвах ти, не чу ме...

Сърцето ти ми нарани!

Сега ме питаш... Но защо ли?

Аз знам ...

Защото гузни сме със тебе.

-Или може би  сме го загубили,

приятелството помежду ни!?

А моето сърце боли ме...

И страдам много и тъжа.!

Но въпреки това прости ми!

Защото аз не мога без това...

Обичах те като приятел верен.

Готов на всичко

за мъничко любов.

Но ти... Не искаше да чуеш!?

 А другото е... Ето виж ни.

Несподелени сме сега.

-Сега във нощите

със себе си говоря.

Не мога аз на теб,

да позвъня...?

Защото с моята любов ...

Неволно те прогоних !?

-Сърцето ми за теб копнее!

Но въпреки това ще устоя!?

Защото искам да запазя...

Приятелството истинско

с ЖЕНА...!

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??