Какво да кажа аз не знам!?
Когато казвах ти, не чу ме...
Сърцето ти ми нарани!
Сега ме питаш... Но защо ли?
Аз знам ...
Защото гузни сме със тебе.
-Или може би сме го загубили,
приятелството помежду ни!?
А моето сърце боли ме...
И страдам много и тъжа.!
Но въпреки това прости ми!
Защото аз не мога без това...
Обичах те като приятел верен.
Готов на всичко
за мъничко любов.
Но ти... Не искаше да чуеш!?
А другото е... Ето виж ни.
Несподелени сме сега.
-Сега във нощите
със себе си говоря.
Не мога аз на теб,
да позвъня...?
Защото с моята любов ...
Неволно те прогоних !?
-Сърцето ми за теб копнее!
Но въпреки това ще устоя!?
Защото искам да запазя...
Приятелството истинско
с ЖЕНА...!
© Ангел Всички права запазени