14 mar 2021, 7:39

В рая, може би, летим... 

  Poesía
431 6 18

Загледах се във бъдещето

и намерих

един прекрасен свят - мечтан,

където всичко във любов се мери

и мъка не вирее - грам.

На пролет въздухът ухае,

цветя обагрят цялата земя,

умело слънцето чертае

усмивка, дава ми крила.

Крилата ме отнасят на високо,

а там в очакване си ти

и на душите става ни широко -

във рая, може би, летим!

 

 

 

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??