Не спря да вали!
Небето свъсило вежди
вдовишки сълзи над България лее.
Оплаква ни всички.
Съдбата - кучешка,
народът - беден,
парламентът си знае
своята песен.
Не иска да бъдем щастливи,
а да събираме смет от сливи.
Все в последната редица,
на пустите ни управници последица,
в Европа се реем,
но дали ще оцелеем....!!!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados