8 dic 2007, 6:15

Ваза 

  Poesía » Otra
706 0 16
 

             Ваза

 

Ръце - две нежни струни...

В молитвена ваза настроени...

Очакват жадни цветя...

 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??