Dec 8, 2007, 6:15 AM

Ваза 

  Poetry » Other
745 0 16
 

             Ваза

 

Ръце - две нежни струни...

В молитвена ваза настроени...

Очакват жадни цветя...

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??