8.12.2007 г., 6:15 ч.

Ваза 

  Поезия » Друга
704 0 16
 

             Ваза

 

Ръце - две нежни струни...

В молитвена ваза настроени...

Очакват жадни цветя...

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??