22 feb 2016, 8:23

Видение 

  Poesía
250 0 0

Като око на сърна небето е чисто,
понесло  над спомени лъчисти...
Луната там за малко е спряла и 
се къпе в облачното мляко...

 

Не ми се струвам, не сънувам -
пред очите ми изплува образът бленуван-
младеж със туника от сърма
с любов ме цялата обгърна.

 

С усмивка щедра и богата,
отново върна ми благата
тез свещени думи и мечти
които ме подкрепят във борбата.

© Юлия Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??