8 sept 2007, 11:27

Виновни очи 

  Poesía
816 0 18
 

Препънах се в теб. Случайно.

Ала не помня накъде вървях.

Размяна на погледи. Банално.

До днес не знам защо се спрях.

Обърнах се, ръка подаде пръв,

невинно приех, от разстояние.

Не бе ръка, бе за промяна път,

една посока, общо съзерцание .

Евин грях бе може би, не знам.

Навярно ти препъна се в  мен?

А  дали случайно спрях се там?...

Раних те, след мен си променен.

Очите ми за всичко са виновни,

частица под клепачите не скрих.

Не исках да са толкова отровни...

Отмина с болка ти. И с порив тих.

(а)
07.09.2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??