2 jul 2012, 15:20

Влюбена душа 

  Poesía » De amor
1251 1 11

Влюбих се в поета, на мига...
Не в мъжа, в думите се влюбих
и поставих ги във твоите уста…
и в очите ти (където се изгубих).

Не в стиха, чувството бе в нас,
в мислите… и в двете ни тела.
Чувах твоя тембър, твоя глас
как прошепва галещи слова...

Допирът, горещ, като че клада,
не прогаря, не боли, не пари.
Влива сили и живот, наслада,
нежен допир сетивата гали…

Попивах всяка дума - ласка
и бях готова да отдам душа -
чиста, девствена, без маска,
една душа на влюбена жена.

...


20.06.2012г
цикъл "Бяло перо" 

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??