28 sept 2008, 0:22

Внезапно присъствие 

  Poesía » De amor
860 0 29


Внезапно присъствие

(посветено)

 

 

Толкова ми е нежно.

И топло.

Толкова ми е хубаво

с теб,

че искам

с думички най-прости

да облека

твоето

внезапно присъствие.

 


Толкова ми е светло.

Уютно ми е.

Така ми е ласкаво

и безвъпросно.

Че искам

за теб

да създам

най-поетичния си

шедьовър.

 


Приласкавам те –

нежно и чувствено.

Подарявам ти

мойта постеля,

моето утро, моите нощи.

Обричам на теб

вълшебието

на моето

внезапно присъствие.

 


27.09.2008

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??