Душата водопад
Очите звездопад
Сърцето
Огнена жарава
Гласът камбана
Ръцете незабрава
Умът
Разлистена дъбрава
Застинал
Като на парад
Протегнах се
Ти беше водопад
Към космоса врата
Една мечта
Разпръсна капчици
Вода
Прегърнах те
Усетих обичта
Слях се с водопада
Душата
В обич плава
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados