23 abr 2008, 7:38

Времена 

  Poesía » Otra
681 1 17

Куца времето в разни посоки,

в епидемии тъне денят;

глухи истини, лъжи еднооки

в теб се раждат, но  в мене болят.

 

И в задръстени, тягостни вени,

задимено бълбука кивот;

пак поема си дъх и се дави...

Десет болки не значат живот!...

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??